Aperol Spritz Recept

Aperol Spritz Recept. A pohár alján helyezz el pár jégkockát, majd öntsd fel a proseccóval. 4 ice cubes, or as desired.

Aperol Campari Schweiz
Aperol Campari Schweiz from campari-schweiz.ch

Pripremiti ga je izrazito jednostavno. Put a couple of cubes of ice into 2 glasses and add a 50 ml measure of aperol to each. U čašu stavite led i ulijte prosecco.

Riječ Je O Koktelu Aperol Spritz.


Pomešajte 50ml aperola sa dve. Důležité je vždy zachovat správný poměr ingrediencí. Pripremiti ga je izrazito jednostavno.

Tato Svěží Lehká Směs Se Od Té Doby Stává Jednoznačnou Součástí Italské Kultury Aperitivo A Je Neodmyslitelně Spojená S Pojmem Happy Hour.


Ezután az aperol, végül a szóda következik: First the ice, then the prosecco, followed by aperol and a splash of soda. Nalijte 1 díl sody, 3 díly prosecca a na závěr krouživým pohybem 2 díly aperolu.

V Roce 1950 Pak Přišel Nový Recept S Názvem Aperol Spritz Se Složením 4 Cl Aperolu, 6 Cl Prosecca A Střik Sody.


Végül küldd meg azt egészet egy spricc szódával, ami körülbelül 25 mililiter. Postup přípravy koktejlu aperol spritz: Put a couple of cubes of ice into 2 glasses and add a 50 ml measure of aperol to each.

In A Large Wine Glass Full Of Ice, Simply Add:


A pohár alján helyezz el pár jégkockát, majd öntsd fel a proseccóval. Aperol spritz cocktails are unbelievably easy to make. Végy elő nagy borospoharakat, melyek kellőképpen öblösek.

Díky Krouživému Pohybu Se Všechny Ingredience Dokonale Propojí.


Na závěr přidejte plátek pomeranče. Tegyél jó sok jeget egy borospohárba! Ez az aperol spritz, amiről most megtudhatjuk, hogyan készül.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

How To Tell If Eggs Are Good

Eleven Sport Gratis

How To Split A Cell In Excel